Nieuwbouw

U bent eigenaar van een goedlopend bedrijf en de zaken gaan voor de wind, het bedrijf groeit. Het groeit zelfs dusdanig dat uw bedrijfspand te klein wordt en verdere groei in de weg staat. Nieuwbouw staat op het verlanglijstje en u begint al te denken aan het inhuren van een architect, een aannemer, etc.

U kunt dit natuurlijk allemaal zelf organiseren en aansturen, maar daar komt een hoop bij kijken dat buiten uw corebusiness valt. U kunt tenslotte beter geld verdienen met dat waar u goed in bent.

Een nieuw gebouw voor uw organisatie geeft u de mogelijkheid om een gebouw op maat te laten maken. Dit gaat dus verder dan alleen het gebouw. LaRes Bouwregie neemt samen met u uw bedrijfsprocessen door en de verbeteringen die, ten opzichte van uw huidige situatie, kunnen worden gerealiseerd door bijvoorbeeld de logistiek in uw gebouw te optimaliseren.

Uit deze analyse volgt een logisch ruimtelijk en technisch programma van eisen waarin uw wensen zijn verwoord. Pas dan wordt er een architect geselecteerd wiens stijl aansluit bij de door u gewenste uitstraling en stijl en worden uw wensen en eisen vertaald in een ontwerp.

LaRes Bouwregie fungeert als uw gids gedurende het gehele proces van eerste idee tot aan de oplevering en treedt namens u op als bouwmanager. Bent u na het zien van onze website geïnteresseerd in onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.