NIEUWS

Renovatie Warehouse Timmermans Logistics B.V.

LaRes Bouwregie heeft van Timmermans Logistics B.V. opdracht gekregen om de renovatie van een warehouse een de Hermelijnweg in Etten-Leur te begeleiden. Een mooie opdracht waarbij het warehouse geschikt wordt gemaakt aan de eisen van deze tijd en zo minstens 20 jaar weer mee kan.

leesmeer_normal
Quick-scan transformatie vastgoed

In opdracht van Van der Vorm Vastgoed B.V. heeft LaRes Bouwregie onder de paraplu van InExtenso-groep, het samenwerkingsverband waar LaRes deel van uitmaakt, een quick-scan gemaakt voor de herbestemming van het kantoorgebouw Torenhove te Delft.

leesmeer_normal
20 vrije kavels in duurzame wijk Geerpark te Vlijmen te koop

In vervolg op ons vorige nieuwsbericht laten we nog wat meer zien van de nieuw te bouwen wijk Het Geerpark te Vlijmen en laten we u alvast een vogelvlucht met daarop zeven van de twintig van de vrije kavels zien.

leesmeer_normal
LaRes Bouwregie staat op de woonmarkt Geerpark

Op 17 mei start de verkoop van woningen en kavels op het Geerpark te Vlijmen. Kom op deze dag naar de woonmarkt op het terrein van Abdij Mariƫnkroon. U kunt u daar uitgebreid laten informeren over het bouwen van uw droomwoning op een eigen kavel.

leesmeer_normal
Bouwen of huisvesten, waar gaat het nou om?

De bouwsector is een productiegerichte sector waarin het op een goede, technisch verantwoorde, liefst duurzame manier bouwen tegen lage kostprijs en in zo kort mogelijke tijd centraal staat. Wat we bouwen is voor veel partijen minder relevant als we maar bouwen! Dit gaat in veel gevallen volledig voorbij aan de essentie dat we niet moeten bouwen om het bouwen, maar moeten gaan huisvesten op maat.

leesmeer_normal
LaRes Bouwregie van start!

Na jaren het bouwvak vanuit zowel de advies- als de uitvoerende kant te hebben uitgeoefend en daarbij veel ervaring te hebben opgedaan is het nu tijd geworden om volledig mijn eigen koers te gaan varen.

leesmeer_normal