Missie

De missie van LaRes Bouwregie is eenvoudig en duidelijk:

Elk mens en elke organisatie is uniek en heeft, om goed te functioneren, huisvesting op maat nodig. De missie van LaRes Bouwregie is het ondersteunen en begeleiden van het proces dat leidt tot de huisvestingsoplossing op maat. Dit gaat van een eerste idee tot ontwerpbegeleiding en uiteindelijk tot de oplevering van uw gebouw. Om dit proces zorgeloos en binnen de planning en het budget te doorlopen is een bouwregisseur de niet te missen partij.

takken_440_293

Visie

Visie is om vanuit intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers, en andere betrokken partijen in de keten, te komen tot de beste integrale en kwalitatief hoogstaande oplossingen voor onze klanten. Het klantbelang boven de bedrijfsbelangen plaatsen leidt in onze overtuiging uiteindelijk tot een proces waarbij alle deelnemers bij de eindstreep winnaars blijken te zijn. Of we het nu ketenintegratie, lean of wat anders noemen. Elkaar wat gunnen en gebruik maken van elkaars kracht en kennis leidt tot winst voor iedereen, maar vooral voor uw als opdrachtgever.

Vanuit deze visie werkt LaRes Bouwregie met partners die op eenzelfde manier in het leven staan en voor wie dit, net als voor ons, een vanzelfsprekendheid is waar u als klant van profiteert.

Hoe wij over u denken

Een van de meest belangrijke motivaties om LaRes Bouwregie te starten is de wens om heel dicht bij de klant te staan. Wij willen werken vanuit de overtuiging dat úw behoefte en úw belang voor alles gaat. Onze motieven als ondernemer – omzet, winst, groei – mogen dat nooit in de weg staan. Want wie gééft, ontvangt uiteindelijk, daar geloven wij in. Het is ontzettend inspirerend om een klant door en door te kennen en deze bij te staan bij het realiseren van zijn eigen bouwwerk. Wij zijn er door onze jarenlange ervaring van overtuigd geraakt dat dit het beste kan door ons te vereenzelvigen met de klant en uiterst flexibel te blijven.