Duurzaam

Duurzaam en energiezuinig bouwen.Vanuit de gedachte dat wij de wereld te leen hebben van onze kinderen is het voor ons een vanzelfsprekendheid dat we op een duurzame en verantwoorde wijze om moeten gaan met onze omgeving.

Als u een nieuwe woning of een nieuw gebouw laat bouwen of u laat een bestaand pand renoveren dan is dat het moment om na te denken over duurzaamheid in uw gebouw. Naast verantwoord materiaalgebruik en het scheiden van afval tijdens de bouw is het van belang dat u nadenkt over het energieverbruik van uw gebouw, dit is immers de grootste post als het gaat om zowel milieubelasting als kosten van uw gebouw.

LaRes Bouwregie kan u begeleiden als het gaat om duurzaam en energiezuinig bouwen en vindt dat het logisch is als uw gebouw op het gebied van energieverbruik toekomstbestendig is. Dit betekent dat het gebouw in feite energieneutraal zou moeten zijn (het verbruikt evenveel energie als dat het opwekt).

LaRes Bouwregie hanteert de filosofie dat energie die niet verloren gaat, ook niet opgewekt hoeft te worden. Kortom een goed geïsoleerde woning behoeft nagenoeg geen installaties om warmte op te wekken en / of te koelen.
Deze denkwijze resulteert in goede geïsoleerde gebouwen met beperkte techniek erin die zorgen voor een prettig en gezond binnenklimaat, zodat uw gebouw klaar is voor de toekomst.